detector.media
Єлизавета Мосійчук
«Детектор медіа»
11.10.2018 19:14
Роксолана Завінська покинула посаду головного редактора телеканалу NewsOne (ДОПОВНЕНО)
Роксолана Завінська покинула посаду головного редактора телеканалу NewsOne (ДОПОВНЕНО)
На посаді головного редактора каналу NewsOne вона працювала три роки.

Про своє звільнення пані Завінська повідомила у Facebook.

«Через рік фб нагадає мені про цей день. Три роки, які були до цього, я не забуду і так. Дякую всім», - написала Роксолана Завінська у соцмережі.

У коментарі «Детектору медіа» вона повідомила, що думала над рішенням піти з телеканалу протягом декілької останніх місяців, «і зараз вже остаточно прийняла рішення».

«Насправді рішення для себе я прийняла заздалегідь, проте лише зараз це вийшло в публічну площину. Я пропрацювала на каналі три роки, це досить такий великий проміжок часу, ми встигли багато організувати крутих проектів. Ми запустили "Український формат", і я думаю, що канал продовжить в тому ж дусі, а я хочу продовжувати на якихось інакших проектах, шукати себе, реалізовувати, створювати нове. Вже прийшов час. Знаєте, є поняття циклів. Мій, мабуть, закінчився», - прокоментувала пані Завінська причини свого звільнення.

Тим часом плани на майбутнє вона детально не озвучує: «Дозвольте я це лишу маленькою інтригою. Ми зараз працюєм над великим, крутим, класним проектом, ми вам про нього розповімо, тільки трішки згодом».

Щодо того, хто обійматиме посаду головного редактора після її звільнення, пані Завінська зазначила, що канал наразі приймає рішення, а обов’язки виконують шеф-редактори тижня.

Нагадаємо, раніше з каналу NewsOne пішла генеральний директор Олена Рудік. Замість неї посаду обійме колишній директор інформаційного агентства «112 Україна» Юрій Будяк.

Фото: Facebook Роксолани Завінської

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY