detector.media
10.10.2018 20:13
«Громадське телебачення» запустило оновлений сайт
«Громадське телебачення» запустило оновлений сайт
Із 10 жовтня проект «Громадське телебачення» запустив оновлений сайт.

«Громадське» оновило як візуальну, так і функціональну складову сайту. Публікації на ньому наразі розподіляються за типами на новини, статті, фото та відео, а також за розділами - економіка, війна, розслідування, світ, політика, культура, технології, життя. Кожен з розділів має також по кілька підрозділів. Наприклад, у розділі «Розслідування» це «Корупція», «Соціальна сфера» та «Кримінал».

У кожному розділі читачу одразу пропонують кілька тегів, за якими можна відсортувати матеріали. Наприклад, розділ «Політика» супроводжується тегами «ГПУ», «Кабмін», «Нафтогаз», «Президент», «Газпром». 

Також відвідувачі сайту можуть скористатися фільтрами, щоб відібрати для перегляду матеріали кількох типів (наприклад, новини та відео), а також відсортувати їх за новизною («Спочатку нові») або важливістю («Спочатку важливі»).

Крім того, читач може самостійно обирати, як будуть відображатися для нього матеріали на сайті - «списком» чи «плиткою».

Як відомо, «Громадське телебачення» - це неприбуткова незалежна організація, створена журналістами в 2013 році. Як повідомляється на сайті, «Громадське» існує за фінансової підтримки публіки, донорів та власного доходу від ліцензування програм та відео на показ іншим мовникам, а також від продажу реклами.

Нагадаємо, раніше інтернет-видання Glavred.info оновило дизайн сайту та планує відновити україномовну версію.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY