detector.media
10.10.2018 17:04
Німеччина видасть Болгарії підозрюваного в убивстві журналістки
Німеччина видасть Болгарії підозрюваного в убивстві журналістки
Німецька сторона офіційно підтвердила факт затримання на своїй території підозрюваного у вбивстві болгарської журналістки Вікторії Марінової.

Про це в середу на брифінгу сказала офіційний представник відомства МВС ФРН Елеоноре Петерманн, повідомляє«Укрінформ».

«В результаті скоординованої роботи болгарських поліцейських, Федерального кримінального відомства (Німеччини) і управління кримінальними справами землі Нижня Саксонія вдалося затримати», - сказала вона.

Видання повідомляє, що чоловіка буде видано болгарській стороні після відповідного рішення генеральної прокуратури на підставі європейського ордера на арешт. Зараз справа знаходиться в руках чиновників Нижньої Саксонії.

Нагадаємо, 6 жовтня у місті Русе у Болгарії було знайдено згвалтованою і вбитою адміністративного директора та ведучу місцевого каналу TVN Вікторію Марінову, яка робила розслідування про кошти ЄС. 

Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Арлем Дезір закликав Болгарію якнайшвидше знайти та притягнути до відповідальності винних в убивстві журналістки. Міжнародна організація «Репортери без кордонів» закликалаБолгарію до захисту колег вбитої журналістки.

Євросоюз пропонує Болгарії допомогу в розслідуванні вбивства журналістки.

Прокуратура Болгарії розпочала розслідувати ймовірні зловживання коштами, наданими Євросоюзом.

9 жовтня поліція Болгарії затримала можливого вбивцю.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY