detector.media
10.10.2018 11:45
У Харкові оштрафували чотирьох підприємців за незаконне розповсюдження книжок з РФ
У Харкові оштрафували чотирьох підприємців за незаконне розповсюдження книжок з РФ
У Харкові припинена незаконна реалізація книжок, завезених з РФ без дозвільних документів. Чотирьох підприємців оштрафовано на понад 37 тис. грн

Про це повідомляється на сайті Держкомтелерадіо.

Зокрема, адміністративно-господарські штрафи накладено на фізичних осіб-підприємців Журавльову І.М., Кудя О.Я., Наумову О.І. та Шевченко В.М. Книжки, які розповсюджувалися без дозвільних документів вилучено з обігу.

За повідомленням Держкомтелерадіо, всього станом на 10 жовтня складено 21 протокол про накладення штрафів на 781 830 грн. Книжки вилучено з обігу.

Нагадаємо, у вересні Держкомтелерадіо виявив та припинив незаконну реалізацію на книжковому ринку «Петрівка» видавничої продукції, завезеної з Російської Федерації без дозвільних документів.

Нагадаємо, що 1 січня 2017 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо обмеження доступу на український ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту», згідно з яким видавнича продукція, що має походження або виготовлена та/або ввозиться з території РФ, тимчасово окупованої території України, може бути ввезена на митну територію України та розповсюджена на її території за умови наявності відповідного дозволу, крім видавничої продукції, що ввозиться громадянами в ручній поклажі або супроводжуваному багажі загальною кількістю не більше 10 примірників.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY