detector.media
09.10.2018 11:32
ZIK повідомив дату старту нового сезону «Народ проти»
ZIK повідомив дату старту нового сезону «Народ проти»
Політичне ток-шоу «Народ проти» в оновленому форматі стартує на телеканалі ZIK 12 жовтня о 21:30. Ведуча – Наташа Влащенко

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Проект нікуди не зник з екранів телевізорів. Програма стане більш динамічною, відкритою для глядача і максимально актуальною», – прокоментувала генеральний продюсер телеканалу ZIK та ведуча ток-шоу «Народ проти» Наташа Влащенко.

За повідомленням прес-служби каналу, у новому сезоні пані Влащенко матиме співведучих, які підсумовуватимуть сказане з різних позицій і робитимуть висновки після кожного раунду дебатів. Хто саме вестиме ток-шоу разом із пані Влащенко – телеканал не повідомляє.

Також зазначено, що у оновленому форматі ток-шоу зроблено акцент на чіткий таймінг дискусії. Тепер запрошені гості матимуть лише 2 раунди, аби довести свою позицію до глядача, який, у свою чергу, може підтримати спікера або ні. Більше уваги відтепер приділятиметься й запитанням, які звучатимуть від аудиторії.

ZIK повідомляє, що новий сезон шоу створюватимуть у власній студії.

Нагадаємо, наприкінці березня 2018 року ZIK анонсував, що «Народ проти» готується до перезапуску 13 квітня в «більш досконалому форматі», але програма так і не вийшла в ефір. 14 квітня з власних джерел на каналі «Детектору медіа» стало відомо, що програму було закрито й перезапуск не готувався. Проте в коментарі ДМ Наталя Влащенко спростувала інформацію про закриття програми. Вона зазначила, що перезапуск, який мав відбутися 13 квітня, не вдався через технічні причини. Вихід оновленої програми Влащенко анонсувала на осінь 2018 року.

Нагадаємо, політичне ток-шоу «Народ проти» з Наташею Влащенко стартувало 8 вересня 2017 року і виходило щоп'ятниці

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY