detector.media
05.10.2018 16:46
Поліція відкрила провадження через перешкоджання журналістці «Чернівці.Онлайн»
Поліція відкрила провадження через перешкоджання журналістці «Чернівці.Онлайн»
Чернівецька поліція відкрила кримінальне провадження через перешкоджання журналістці видання «Чернівці.Онлайн» Галині Єреміці, якій 3 жовтня заборонили вести відеозйомку в АТ «Чернівціоблерго».

Про це свідчить витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань, який 5 жовтня в поліції отримала журналістка, повідомляє видання «Чернівці.Онлайн».

Провадження відкрито за ч.1 ст.171 Кримінального кодексу України (Перешкоджання законній професійній діяльності журналіста).

Зазанчено, що наразі вже призначено слідчого, який розслідуватиме справу. На 8 жовтня призначено допит журналістки у якості потерпілої

Видання нагадує, що 3 жовтня 2018 року журналістці Галині Єреміці заборонили вести відеозйомку зустрічі жителів Великокучурівської ОТГ щодо проблем електропостачання у громаді з керівництвом АТ «Чернівціобленерго». Тоді ж журналістка викликала поліцію і написала заяву про перешкоджання професійній журналістській діяльності.

Нагадаємо, 14 березня 2017 року у Чернівцях журналістку-фрілансерку Галину Єреміцу члени комісії ПАТ «Чернівцігаз» вигнали із засідання, на якому розглядалися питання накладання штрафних санкцій мешканцю одного з районів Чернівецької області.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY