detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
04.10.2018 13:23
Валерій Варениця і Наталія Бойко увійшли до наглядової ради Всеукраїнської рекламної коаліції
Валерій Варениця і Наталія Бойко увійшли до наглядової ради Всеукраїнської рекламної коаліції
У наглядовій раді також відбулися структурні зміни.

До наглядової ради Всеукраїнської рекламної коаліції (ВРК) увійшли комерційний директор групи «1+1 медіа» і сейлз-хаусу «Плюси» Валерій Варениця і генеральна директорка Edipresse Media Ukraine Наталія Бойко.

Таке рішення було прийняте на звітно-виборних зборах ВРК 3 жовтня, повідомив «Детектору медіа» генеральний директор ВРК Максим Лазебник.

Валерій Варениця відповідатиме за напрямок «Реклама на телебаченні», тоді як Наталія Бойко куруватиме напрямок «Реклама в пресі».

За напрямок «Зовнішня реклама», як і раніше, відповідає Катерина Храмова (Prime Group), за «Рекламний ринок в інтернеті» - Анастасія Байдаченко (razom communications). Загалом у наглядовій раді ВРК 18 членів.

Основне завдання для оновленого складу наглядової ради Максим Лазебник визначає так: «Ми продовжимо виконувати основну місію Всеукраїнської рекламної коаліції – це розвиток рекламного ринку в цивілізованому напрямку».

Також у ВРК з’явилась низка нових напрямків. Серед них – міжнародні зв’язки, популяризація реклами як індустрії, digital development.

Детальніше про оновлений склад і структурні зміни ВРК має повідомити згодом.

Нагадаємо, напередодні генеральний директор сейлз-хаусу StarLightSales Андрій Партика повідомив, що залишає наглядову раду через неякісний прогноз розміру інтернет-ринку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY