detector.media
04.10.2018 13:19
Світлана Степанюк стала медіадиректором агентства Vizeum Ukraine
Світлана Степанюк стала медіадиректором агентства Vizeum Ukraine
Медіадиректором агентства Vizeum Ukraine стала Свтілана Степанюк, яка раніше працювала на керівних посадах комунікаційних компаній, зокрема в агентстві OOH рішень Posterscope Ukraine (раніше Master Ad) Dentsu Aegis Network Ukraine

Про це повідомляє прес-служба Dentsu Aegis Network Ukraine

Пані Степанюк відповідатиме за комунікацію між підрозділами і робочими групами всередині агентств, розвиток партнерських відносин і підвищення якості баїнгу для клієнтів, а також підвищення конкурентоспроможності агентства в баїнгових тендерах.

Вона має 15-річний досвід роботи. За час роботи в рекламі співпрацювала з такими міжнародними брендами, як The Coca Cola company, Vodafone, Toyota, LG, Beiersdorf та інші. 

«Група Dentsu Aegis Network Ukraine близька мені по духу і корпоративній культурі, і я рада повернутися у вже рідне оточення. Мене надихають амбітні завдання на найближчі три роки, які стоять перед Vizeum Ukraine, і я впевнена, що зможу бути корисною команді в їх вирішенні», – прокоментувала своє призначення пані Степанюк.

За стратегічну експертизу Vizeum, як і раніше, відповідатиме Вікторія Кочуро, повідомляє прес-служба. Очолює агентство, як і раніше, Анна Горкун.

Нагадаємо, у липні 2018 року колишній СЕО медіа-агенції Vizeum Ukraine Костянтин Стрюков розказав «Детектору медіа» про від’єднання від Dentsu Aegis Network Ukraine.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY