detector.media
04.10.2018 12:05
Новий канал покаже ситком «Будиночок на щастя»
Новий канал покаже ситком «Будиночок на щастя»
16 жовтня в ефірі Нового каналу стартує україномовний ситком «Будиночок на щастя» спільного виробництва телеканалу та IQ Production

Про це повідомляє прес-служба каналу.

В основі сюжету – історія про молоде столичне подружжя, яке переїжджає у маленьке село Сеньківка.

«Ми звикли прокидатися у комфортному ліжку, йти у душ під гарячу воду, бігти за продуктами у магазин за рогом, – прокоментував режисер-постановник Сергій Атрощенко. – А якщо людину з міста позбавити цих зручностей, то вийде класний сюжет для ситкому».

Головні ролі Маші та Макса в ситкомі зіграли Галина Безрук і Костянтин Войтенко, який є закадровим голосом ще одного проекту Нового каналу – серіаліті «Київ вдень та вночі».

«За ті кілька місяців зйомок із нами трапилося чимало подій, – каже пан Войтенко. – Нас кусали бджоли (не насправді, не лякайтеся). Але гримери зробили все так натурально, що знімальна група здригалася щоразу, коли я виходив на майданчик. Я врізався у стіну трактором, день сидів на електричному стовпі…».

Подружжя Василя і Любу, які живуть по сусідству, зіграли актори Віталіна Біблів і Назар Задніпровський.

Виробництвом 16-серійного ситкому для Нового каналу займалася IQ Production, яка та працювали раніше над такими серіалами, як «Останній із Магікян», «Матусі», «Великі почуття».

Серіал стартує на Новому каналі 16 жовтня о 21:00.

Нагадаємо, зйомки серіалу розпочалися у липні 2017 року. Тоді Новий канал заявляв серіал як «Будиночок у селі». В інтерв’ю «Детектору медіа» генпродюсер Нового каналу Олексій Гладушевський розказав, що це робоча назва, а ефірна назва ситкому – «Будиночок на щастя».

 

Фото: прес-служба Нового каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY