detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
04.10.2018 09:56
У Криму звільнили головреда «Город 24» через матеріал про віллу Дмитра Кисельова
У Криму звільнили головреда «Город 24» через матеріал про віллу Дмитра Кисельова
Головну редакторку феодосійського видання «Город 24» Олену Войтову звільнили. Це сталося після публікації матеріалу Володимира Мазуріна про віллу гендиректора міжнародного інформаційного агентства «Россия сегодня» Дмитра Кисельова у Коктебелі

Нагадаємо, 1 жовтня стало відомо, що  у Феодосії вилучили тираж газети «Город24» зі статтею «Чародеи оползневого склона» про будинок в Коктебелі Дмитра Кисельова, що побудований з порушеннями на зсувному схилі. Матеріал написав позаштатний автор Володимир Мазурін.

Пан Мазурін у коментарях різним ЗМІ повідомляв, що через статтю нібито за вказівкою Кисельова звільнили головреда видання Олену Войтову, яку також змусили викупити весь наклад видання від 24 вересня.

«Детектору медіа» вдалося знайти підтвердження цієї інформації. У вихідних даних свіжого випуску газети головним редактором значиться Максим Онищенко, який є засновником видання.

 

А не Олена Войтова, як було раніше.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до пана Онищенка, однак відповіді поки що не отримав.

Нагадаємо, генеральний директор міжнародного інформаційного агентства «Россия сегодня» Дмитро Кисельов звинуватив Володимира Ммазуріна у шахрайстві та здирстві та написав на нього заяву до поліції.

Фото: «Детектора медіа» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY