detector.media
03.10.2018 12:59
Організація Олени Громницької проведе інформкампанію щодо євроінтеграції за майже 3 млн грн
Організація Олени Громницької проведе інформкампанію щодо євроінтеграції за майже 3 млн грн
Держкомтелерадіо має намір укласти угоду з ТОВ «Український інститут розвитку медіа» на проведення інформаційної кампанії щодо євроінтеграції України. Вартість послуги –2 млн. 987 тис. 654 грн.

Відкриті торги проводились за допомогою системи ProZorro, повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

За даними єдиного державного реєстру, власниця і керівниця цього ТОВ – Громницька Олена Анатоліївна. В минулому – прес-секретар Леоніда Кучми, шеф-редактор журналу «Профіль», віце-президент холдингу «Главред-медіа», керівниця холдингу «Сьогодні мультимедіа», співвласниця інтернет-видання «Реаліст».

Держкомтелерадіо повідомляє, що участь у тендері брало шість компаній: ТОВ «Д.Ж.Е.М.», ТОВ «Євромедіа Компані», ТОВ «Український інститут розвитку медіа», ТОВ «РАМ 360»,  ТОВ «І’КОММ» та ТОВ «Спецекспотрейд».

Прес-служба нагадує, що проведення кампанії заплановано на жовтень-грудень 2018 року.  Кампанія передбачає створення і трансляцію циклів тематичних теле- і радіопередач, виготовлення тематичної інформаційної продукції (відео-, візуальної, друкованої) та розміщення її в ефірі загальнонаціональних та регіональних ЗМІ, у соціальних мережах, громадських місцях.

Нагадаємо, Держкомтелерадіо оголосив про тендерну закупівлю послуг щодо євроінтеграції України у вересні 2018 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY