detector.media
02.10.2018 14:08
Ведучою реаліті-шоу «Подіум» стала Наталія Гоцій, ментором – Жан Гріцфельдт
Ведучою реаліті-шоу «Подіум» стала Наталія Гоцій, ментором – Жан Гріцфельдт
Проект Нового каналу про дизайнерів «Подіум» вестиме супермодель Наталія Гоцій. Про це повідомляє прес-служба.

Постійними експертами шоу стануть Ольга Слонь та Іван Супрун. Третій експерт кожного ефіру змінюватиметься. У перших випусках цю роль виконуватимуть Лілія Літковська та Катя Сільченко. Наставником учасників стане Жан Гріцфельдт.

Як уже писав «Детектор медіа», у проекті «Подіум» десятеро дизайнерів упродовж дев'ятьох тижнів виконуватимуть різні завдання від ведучої та експертів проекту: вигадуватимуть, кроїтимуть, шитимуть. Їх витвори оцінюватимуть на реальних показах.

Ведуча шоу «Подіум» Наталія Гоцій має значний досвід співпраці зі світовими дизайнерами. Серед них: Оскар де ла Рента, Вів'єн Вествуд, Валентино, Крістіан Лакруа, Dior, Dolce&Gabbana, Gucci.

Як запевняє Новий канал, Наталія Гоцій вестиме проект українською і тепер спілкується нею не лише в кадрі, а й у повсякденні. Також українською розмовлятимуть експерти та ментор. Річ у тім, що з 13 жовтня 2018 року повноцінно запрацюють норми закону про мовні квоти на телебаченні.

«Ми вважаємо, що зараз українська мода перебуває на піку, і для проекту нарешті настав підходящий момент. Тож навесні Новий канал розповість українцям про дуже важливу і дуже красиву професію – дизайнер», - звертає увагу генеральний продюсер Нового каналу Олексій Гладушевський.

Нагадаємо, Новий канал створює реаліті-шоу «Подіум» за американським форматом Project Runway. Проект на замовлення Нового каналу знімає Friends Production.

На фото: Ольга Слонь, Олексій Гладушевський, Олексій Гончаренко, Наталія Гоцій, Іван Супрун

Фото: Роман Горбун

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY