detector.media
01.10.2018 19:30
Прямий канал змінить назву програми Юлії Литвиненко, щоб не асоціюватися з проектом «Один за всіх» на СТБ
Прямий канал змінить назву програми Юлії Литвиненко, щоб не асоціюватися з проектом «Один за всіх» на СТБ
Прямий канал змінить назву програми «Один за всіх з Юлією Литвиненко» вже в наступному випуску, тому що «не готовий навіть побічно асоціюватися» з проектом «Один за всіх» на СТБ.

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі Прямого каналу.

На Прямому каналі не думали, що СТБ розцінить їхній проект як подібний за форматом і назвою. «Ми поважаємо усіх співробітників холдингу Star Light Media, тому вже два роки з радістю виступаємо інформаційним партнером YES, транслюючи важливу подію та включення учасників форуму в ефір Прямого каналу. Ми думали назва програми "Один за всіх з Юлією Литвиненко" та її формат інтерв'ю "Один за всіх" не будуть розцінені СТБ, як програма подібна до них, ні за форматом, ні за назвою», – пояснили в прес-службі Прямого каналу.

За повідомленням прес-служби Прямого каналу, в ефірах ток-шоу Юлія Литвиненко запрошує людей, які зробили вчинки, щось створили, внесли свій внесок, були позитивними героями. «Коли ми зайшли на сайт СТБ, щоб ознайомитися з форматом програми, ми прочитали опис тільки першого, на який потрапили, нам було достатньо, щоб зрозуміти різницю наших форматів», – зазначили в прес-службі Прямого каналу та навели фрагмент опису одного з випусків ток-шоу «Один за всіх» на СТБ:

«У селі Кальченки рідний батько забив до смерті 4-річну доньку. Через те, що маленька Надійка відмовилася їсти, 28-річний нелюд тричі вдарив крихітку пляшкою по голові, а після цього почав лупцювати кулаком по обличчю. Та найстрашніше, що ці тортури над дівчинкою відбулись на очах матері та 6-річної сестрички Тетяни. Після нанесених травм 4-річна Надійка пролежала в ліжечку півтори доби».

Нагадаємо, телеканал СТБ заявив про порушення Прямим каналом прав інтелектуальної власності у зв’язку із запуском на Прямому каналі ток-шоу Юлії Литвиненко під назвою «Один за всіх». «Один за всіх» – назва ток-шоу, яке є власною розробкою СТБ, виходить в ефірі каналу з 2012 року і є зареєстрованою торговою маркою. СТБ розраховував на публічні вибачення Прямого каналу та зміну назви ток-шоу з Юлією Литвиненко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY