detector.media
01.10.2018 17:51
СТБ вимагає від Прямого каналу змінити назву ток-шоу «Один за всіх»
СТБ вимагає від Прямого каналу змінити назву ток-шоу «Один за всіх»
Телеканал СТБ заявляє про порушення Прямим каналом прав інтелектуальної власності у зв’язку із запуском на Прямому каналі ток-шоу Юлії Литвиненко під назвою «Один за всіх».

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі СТБ.

«Один за всіх» – назва ток-шоу, яке є власною розробкою СТБ і виходить в ефірі каналу з 2012 року. Торгову марку «Один за всіх» зареєстровано в червні 2012 році, назва «Один за всіх» охороняється з грудня 2012 року.

«Вже 6 років поспіль програма з великим успіхом виходить у нашому ефірі, її назва є розкрученою та впізнаваною для прихильників ток-шоу і, без перебільшення, чітко асоціюється з каналом СТБ. Колеги з Прямого, запускаючи власне ток-шоу, не могли не знати про існування «Один за всіх» на СТБ. Тому нам дивно, як взагалі могла статися ситуація, якій не місце у цивілізованих відносинах», – наголосили в прес-службі СТБ.

На СТБ оцінюють ситуацію, як «використання репутації СТБ, чужої назви та нездорову конкуренцію».

СТБ готує офіційного листа до Прямого каналу та «розраховує на порядність колег», а саме – на публічні вибачення та зміну назви ток-шоу з Юлією Литвиненко. Канал готовий на здійснення всіх необхідних дій щодо юридичного захисту своїх інтелектуальних прав на назву ток-шоу «Один за всіх», додали в прес-службі.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до генеральної директорки Прямого каналу Євгенії Захарової та очікує на відповідь.

Нагадаємо, ток-шоу Юлії Литвиненко «Один за всіх» виходить на Прямому каналі з 16 вересня щосуботи о 19:00. Формат програми – годинне інтерв’ю з відомими особистостями.

На фото: Юлія Литвиненко, фото: Прямий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY