detector.media
01.10.2018 09:59
Власник вирішив закрити «Кінопанораму» на капітальний ремонт з «можливим перепрофілюванням»
Власник вирішив закрити «Кінопанораму» на капітальний ремонт з «можливим перепрофілюванням»
Власник кінотеатру «Кінопанорама», група компаній ISTIL Group Мохаммада Захура, вирішила закрити кінотеатр «Кінопанорама» з 1 жовтня 2018 року.

Про це йдеться в повідомленні на сайті ISTIL Group.

Далі планується проведення тендеру з вибору підрядника для капітального ремонту будівлі з можливим перепрофілюванням, що включає можливості кінопрокату.

ISTIL Group визнала недоцільною комерційну експлуатацію кінотеатру «Кінопанорама» в його поточному стані. «Будівля кінотеатру 1958 року побудови, його інфраструктура, технічні можливості та рівень комфорту не відповідають сучасним вимогам і вимагають серйозного оновлення», - пояснили в компанії.

Нагадаємо, 28 вересня стало відомо, що кінотеатр «Кінопанорама» припиняє кінопрокат з 1 жовтня. За кілька днів до цього в кінотеатру змінився директор.

Кінотеатр «Кінопанорама» відкрився в 1958 році як перший в СРСР панорамний кінотеатр. До грудня 2008 року був комунальним кінотеатром, згодом був приватизований структурами ISTIL Group. «Кінопанорама» має два зали: великий на 403 місця і малий на 16 місць. Останнім часом кінотеатр спеціалізувався на показі артхаусних фільмів.

Фото: concert.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY