detector.media
29.09.2018 11:40
Журналіст Канєв виїхав з Росії, тому що його хотіли звинуватити в підготовці теракту проти Путіна - ЗМІ
Журналіст Канєв виїхав з Росії, тому що його хотіли звинуватити в підготовці теракту проти Путіна - ЗМІ
Колишній журналіст «Центру управління розслідуваннями» (ЦУР) Сергій Канєв терміново покинув Росію.

Про це повідомляє «Проект» з посиланням на джерело в оточенні Михайла Ходорковського, двох колишніх працівників ЦУР та співробітника «МБХ Медіа», де публікувався Канєв.

Раніше про те, що хтось із його співробітників був вивезений з Росії, розповів в інтерв'ю каналу «Дождь» сам Михайло Ходорковський, який був інвестором ЦУР. Він зазначив, що журналіст видання «потрапив в дуже жорстку провокацію, пов'язану зі спробою звинувачення його в організації теракту проти глави держави». За словами Ходорковського, його довелося «вивозити з країни».

За словами співрозмовників «Проекту», Канєв дізнався про те, що його збираються звинуватити в спробі з'ясувати маршрут пересування кортежу Путіна.

За словами джерел «Проекту», зараз Сергій Канєв знаходиться в одній з прибалтійських країн. Правозахисник, який працює там, підтвердив «Проекту», що знає про переїзд Канєва.

Як відомо, 29 серпня Михайло Ходорковський оголосив про припинення підтримки ЦУР. Головний редактор проекту Андрій Коняхин пішов у відставку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY