detector.media
28.09.2018 14:31
Три рейтингові дистрибуційні канали 1+1 медіа з пакету Віаком будуть доступні в пакетах Triolan
З метою збільшення для глядача кількості тематичних каналів у своїй пропозиції компанія «Triolan», один з найбільших провайдерів України, розширює партнерство з 1+1 медіа, включаючи до переліку своєї програмної послуги, три платні канали з преміальним контентом із дистрибуційного портфоліо 1+1 media distribution – «Spike», «Nickelodeon» та «Nick Jr.».

Вже з 1 жовтня 2018 року всі пакети провайдера поповняться розважальним телеканалом «Spike», який транслюватиме культові закордонні серіали та фільми у жанрі драми, триллеру, екшена та реаліті. Також глядачам стане доступним дитячий розважальний телеканал «Nickelodeon», сітка якого побудована із урахуванням інтересів дітей та підлітків віком від 3 до 16 років, та «Nick Jr.» – телеканал, орієнтований на дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку (3 -7 років). «Nick Jr.» транслюватиме контент, який сприяє розвитку уважності та фантазії дітей, а також вчить позитивному ставленню до навколишнього світу і прищеплює сімейні цінності. Дані телеканали будуть доступні у всіх містах присутності компанії «Triolan».

«Ми раді розширенню взаємовигідного співробітництва з одною із найбільших медіагруп в Україні - 1+1 медіа, адже прагнемо надавати нашим клієнтам ще більший вибір телеканалів, щоб забезпечувати їх доступом до нового преміального контенту. Телеканали «Spike», «Nickelodeon» та «Nick Jr.» цікаві для глядачів, і їх наявність у пакетах підвищить нашу конкурентну здатність. Тим паче, що згідно нашої стратегії розвитку, з нового року ми плануємо паралельно з плановим підвищенням ціни розширити програмне наповнення пакету. Крім того, для абонентів, що користуються мобільним додатком Triolan TV, телеканал «Nickelodeon» буде доступний у HD- якості, та стане наявна зручна функція catch up. Нам важливо спонукати абонентів обирати до перегляду найкращі телеканали з доступних для України», - прокоментував Вадим Сидоренко, генеральний директор компанії «Triolan».

«У компанії «Triolan» правильно підібране наповнення мережі, оскільки, в першу чергу, воно складено із врахуванням вподобань та побажань клієнтів. Запропоновані телеканали є нішевими світовими брендами, і перевагу від їх присутності в пакетних пропозиціях провайдера абоненти зможуть оцінити вже від початку перегляду. Що стосується зміни цін на пакетні пропозиції – це логічний та послідовний крок, адже підвищення якості контенту, що надається, вимагає додаткового ресурсу на його якісне виробництво та трансляцію», - зазначив Андрій Мальчевський, директор з дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1 + 1 медіа.

«Spike» - розважальний телеканал для справжніх поціновувачів якісного телебачення, орієнтований на чоловіків та жінок віком 25-50 років. В квітні 2018 р.   телеканал «Spike» було додано до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України. Крім того, «Spike» є одним із небагатьох іноземних каналів, який уже має українську звукову доріжку.

«Nickelodeon» - дитячий розважальний телеканал, контент якого не лише розважає, а й допомагає розвитку дітей в ігровій формі.

«Nick Jr.» – телеканал, який представляє унікальне поєднання навчального та розважального контенту для дошкільнят в тому середовищі, яке люблять діти і якому довіряють батьки.

Згідно статистичних даних, «Nickelodeon» та «Nick Jr.» входять до ТОП-20 телеканалів по переглядам у провідних цифрових платформах, а також є лідерами переглядів серед усіх дитячих каналів за період  із 01.01.2018 р. по 31.08.2018 р.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY