detector.media
27.09.2018 19:07
Другого підозрюваного в нападі на ведучого та активіста Устименка взяли під варту
Другого підозрюваного в нападі на ведучого та активіста Устименка взяли під варту
Віталій Устименко заявив, що в одному з підозрюваних упізнав нападника.

Обом підозрюваним у нападі на одеського ведучого та активіста Віталія Устименка суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Про це повідомляє інформаційний портал «Одесская жизнь».

Як повідомляв «Детектор медіа», раніше вчора в Одесі суд виніс рішення взяти під варту на 60 діб без права внесення застави одного з підозрюваних у справі нападу на ведучого програми «Тема дня» Устименка.

«Я на 100% впевнений, що один із затриманих брав участь у нападі на мене», - цитує Устименка видання «Думская».

Активіст не уточнив, кого саме він упізнав, тому що відповідні слідчі дії ще не було проведено.

Нагадаємо, 5 червня 2018 року в Одесі біля філії Національної суспільної телерадіокомпанії України двоє невідомих напали з ножем на громадського активіста, лідера місцевого осередку «Автомайдану», ведучого програми «Тема дня» Віталія Устименка. Він отримав ножове поранення стегна та потрапив до лікарні.

Коаліція РПР 5 червня звернулася до Національної поліції України з вимогою забезпечити особисту охорону Віталію Устименку у зв’язку з загрозою його життю та здоров’ю, а також швидке, повне та неупереджене розслідування факту вчинення нападу на нього.

Того ж дня поліція оприлюднила фото підозрюваних у нападі на Віталія Устименка.

18 червня редактор херсонського видання «Мост» Сергій Нікітенко повідомив, що його побили ті самі чоловіки, які 5 червня в Одесі напали з ножем на ведучого програми «Тема дня» та активіста Віталія Устименка.

22 червня Устименко повідомив, що йому надали держохорону, а 14 серпня - що охорону знято.

Фото: Facebook Віталія Устименка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY