detector.media
26.09.2018 17:35
Film.ua розпочав зйомки кримінального серіалу «Схованки»
Film.ua розпочав зйомки кримінального серіалу «Схованки»
Зйомки 8-серійної драми «Схованки» триватимуть в Києві та Енергодарі (Запорізька область) до кінця січня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

Автори визначають серіал як кримінальну драму з елементами нуар-детектива і трилера. За сюжетом, в невеликому індустріальному місті безслідно зникають діти. Молодим слідчим – Варті Наумовій та Максиму Шумову – належить відшукати викрадених хлопчиків і дівчат і знайти злочинця. А також розібратися з власними «демонами». На це в них всього 13 днів...

Режисер-постановник – Ірина Громозда, оператор-постановник – Сергій Крутько, художник-постановник – Олександр Батєнєв. Продюсери: Віктор Мирський, Олеся Лук'яненко, Андрій Ризванюк.

У головних ролях: російські актори Юлія Абдель Фаттах, Петро Риков, українські актори В'ячеслав Довженко, Яків Кучеревський, Олександр Кобзар, Валерій Легін, Євгенія Гладій, Володимир Заєць та інші.

Якому каналу буде продано права на трансляцію серіалу, наразі невідомо. У прес-службі Film.ua «Детектору медіа» уточнили, що визначаться з телеканалом до кінця зйомок.

Нагадаємо, проект «Серіалу» брав участь у пітчингу телесеріалів Odesa IFF ScripTeast Series Projects на цьогорічному Одеському міжнародному кінофестивалі.

Проект також було представлено на кіноринку European Film Market у рамках 68 Берлінського Міжнародного кінофестивалю.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY