detector.media
Марія Ряпулова
26.09.2018 15:10
Новий канал переніс прем’єру серіалу «Чаклунки»
Новий канал переніс прем’єру серіалу «Чаклунки»
Перестановки в програмній сітці не пов’язані з імовірним зняттям з ефіру проекту «Оля».

Про це в коментарі «Детектору медіа» повідомила директорка департаменту PR та промо Нового каналу Ольга Балабан.

Нагадаємо, що прем’єра 12-серійної містичної драми «Чаклунки» була запланована на 18 вересня. Проте в ефірі у назначену дату серіал не з’явився. Ольга Балабан зазначила, що зміна дати – програмне рішення каналу.

«Ми перенесли прем’єру серіалу, – повідомила Ольга Балабан. – Телеканал наразі вирішив, що серіал "Чаклунки" навіть за картинкою не відповідає тому сонячному стану, який був на момент 18 вересня – навіть з цих міркувань… А взагалі-то це просто було програмне рішення каналу: вирішили, що краще показати його пізніше, в більш важливий для нас місяць».

Також директорка департаменту PR та промо спростувала чутки про те, що такі зміни в сітці пов’язані з тим, що каналу, ймовірно, доведеться найближчим часом відмовитися від показу розважального проекту «Оля», який наразі йде по буднях о 18:00.

«Проект "Оля" ніяк не пов’язаний із серіалом, який виходить о 22:00», - прокоментувала чутки Ольга Балабан.

Нагадаємо, про зйомки 12-серійної містичної драми «Чаклунки» розповів колишній генеральний продюсер Нового каналу Сергій Єдокимов у травні минулого року.

Пан Євдокимов зазначав, що планується дві версії – україномовна та російськомовна (для продажу в Білорусію, Латвію, Казахстан, Прибалтику). Йшлося також про те, що головні ролі в серіалі виконають Євгенія Гладій, Олександр Кобзар, а режисером стане Андерс Барнке.

Прем’єру серіалу «Чаклунки» Новий канал анонсував на 18 вересня

Нагадаємо також, що на ринку обговорюються чутки про те, що розважальне шоу «Оля», прем’єра якого відбулася наприкінці серпня, закривається через низькі рейтинги. Генпродюсер Нового каналу Олексій Гладушевський зазначив, що остаточне рішення з цього приводу ще не прийнято.

Фото: прес-служба Нового каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY