detector.media
26.09.2018 13:28
Канал «Україна» знімає серіал «Сонячний листопад» за корейським форматом
Канал «Україна» знімає серіал «Сонячний листопад» за корейським форматом
Виробництвом 16-серійного фільму на замовлення каналу «Україна» займається «Українська продакшн студія».

Про це повідомляє прес-служба телеканалу. 

16-серійний фільм «Сонячний листопад» – адаптація південнокорейського формату «Осінь у моєму серці.

У центрі сюжету – брат і сестра Ніна і Кирило Петровські з благополучної забезпеченої сім'ї, в якій панують любов і взаєморозуміння. Кирило – кращий учень гімназії, він добре малює, популярний серед однолітків, особливо – серед дівчат. Ніна ж не хапає зірок з неба – вона старанна учениця, добра, мила, але й тільки. Але з часом головна героїня з невпевненої в собі, пасивної дівчинки перетвориться на сильну особистість, енергія якої об'єднує і примиряє абсолютно різних людей. Пройшовши через серйозні випробування, втративши і знову віднайшовши кохання свого життя, здолавши страшну хворобу, Ніна стає джерелом надії і світла не тільки для своєї родини та друзів, а й для всіх тих, хто потребує її допомоги та підтримки.

Режисер-постановник – Олександр Ітигілов («Серце матері», «Чужі-рідні», «Скарбниця життя»). Оператор-постановник – Андрій Поливаний-Бухтіяров. Продюсери – Євген Лященко, Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Заря.

Ролі в серіалі виконають Ірина Гришак, Кирило Дицевич, Анна Гуляєва, Марина Митрофанова і Дмитро Белякін, Ірина Мельник, Сергій Фролов, Олена Хохлаткіна, Данило Мірешкін, Олена Яблучна, Сергій Дзялік, Оксана Архангельська та інші. .

Виробництвом серіалу на замовлення каналу «Україна» займається «Українська продакшн студія». Зйомки будуть проходити в Києві та Київській області.

Нагадаємо, канал «Україна» і компанія Filmstream розпочали роботу над другим сезоном серіалу «Капітанша».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY