detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
24.09.2018 17:52
Сарган анонсувала позови проти ЗМІ за публікацію матеріалу про віллу Луценка
Сарган анонсувала позови проти ЗМІ за публікацію матеріалу про віллу Луценка
Прес-секретарка генерального прокурора України Лариса Сарган повідомила, що адвокати Юрія Луценка готують позови до суду «за поширення брехливої інформації» про віллу генпрокурора на Сейшелах вартістю $5 млн

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Видання НВ, Газета.ua, Контракти, Коментарі та РБК-Україна передрукували відверто замовну статтю з підозрілого сингапурського сайту, в якій стверджується, що Юрій Луценко придбав віллу на Сейшелах за 5 мільйонів доларівПо-перше, це відверта брехняПо-друге, чи не було бажання запитати особисто Луценка через запит чи через менечи правда це?», – написала вона.

Пані Сарган повідомила, що адвокати генпрокурора готують позови до суду.

«Адвокати Юрія Луценка готують позови до суду за поширення брехливої інформації. І обовязково буде вимагання компенсації за моральну шкоду. І кожна копійка буде перерахована на військові госпіталі», – написала пані Сарган.

Матеріал із заголовком «Lutsenko’s perfect hideaway» було опубліковано на сайті micetimes.asia 19 вересня. Журналісти повідомляють, що на початку цього року сім'я Луценка нібито придбала віллу на Сейшельських островах за $5 млн.

«РБК-Україна» та «Газета.ua» подали інформацію про Луценка із заголовком «У мережі обговорюють "Сейшельську віллу" Луценка за 5 млн доларів».

«Контракты.ua» опублікували матеріал із заголовком «Выборы и виллы Юрия Луценко».

Зазначимо, що станом на 18:15 24 вересня публікація видання «Газета.ua» недоступна.

 

«Детектору медіа» вдалося отримати коментар у співзасновника та власника інформаційного агентства «РБК-Україна» Йосипа Пінтуса.

«Я не бачив пост Лариси Сарган. Нехай подають до суду. Це їх право. Ми ж не можемо заборонити комусь подавати до суду», – прокоментував він.

«Детектору медіа» також звернувся по коментар у видання «Новое время» та пані Сарган.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY