detector.media
22.09.2018 14:02
На наступних конкурсах на місцеве мовлення до Суспільного додамо «Армію ФМ» – Костинський
На наступних конкурсах на місцеве мовлення до Суспільного додамо «Армію ФМ» – Костинський
До Національної ради з питань телебачення і радіомовлення надходять прохання від місцевих радіостанцій отримати можливість ретранслювати військову радіостанцію Міністерства оборони України «Армія ФМ».

Про це на конференції «Мовлення громад. Три роки проекту: результати роботи» сказав член Національної ради Сергій Костинський.

«На наступних конкурсах мовлення громад до Суспільного радіо ми додамо можливість ретрансляції "Армії ФМ", оскільки є бажаючі розповсюджувати контент цієї військової радіостанції», – сказав Сергій Костинський.

У себе на сторінці у Фейсбуку він написав, що «на наступний конкурс, до речі, буду пропонувати додати до Суспільного – Армія FM».

Нацрада проводить останні 3 роки форматний конкурс винятково для місцевих мовників.  

Вимоги до програмної концепції:

«Армія-ФМ»  –  державна радіостанція Міністерства оборони України, яка мовить у військово-патріотичному форматі. Поки що «Армія ФМ» охоплює тільки Донецьку, Луганську і південь Херсонської області, а також «Армія ФМ» має ліцензію на експериментальне цифрове радіомовлення в Києві.

6 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила оголосити конкурс на створення військово-патріотичного радіо на трьох ФМ-частотах у Києві, Вінниці та Житомирі. Імовірно, конкурс проводиться для розвитку мережі «Армії ФМ».

Нагадаємо, Незалежна асоціація телерадіомовників ставить у пріоритет розбудову суспільного радіо, а не державного, яким на сьогодні є «Армія ФМ». У свою чергу Сергій Костинський пояснив, що держава бачить ситуацію більш широко, ніж бізнес і третій сектор. І наразі перед Нацрадою стоїть завдання розбудовати військово-патріотичне мовлення. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY