detector.media
20.09.2018 20:37
Програма «Громадського радіо» про жіноче здоров'я отримала відзнаку гендерної рівноваги
Програма «Громадського радіо» про жіноче здоров'я отримала відзнаку гендерної рівноваги
ГО «Інформаційно-консультативний жіночий центр» спільно з ГО «Ла Страда Україна» вручають відзнаку гендерної рівноваги щорічно з 2009 року. В 2018 році відзнаку отримав цикл програм Громадського радіо «Правда про жіноче здоров’я».

Відзнаку «за гендерну рівновагу» дають за ініціативи, вчинки, процеси, дії, рекламу, телепрограми, відеокліпи, дослідження, тощо, які сприяють утвердження ґендерної рівності і трансформації суспільства з метою повної реалізації принципу рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

«Пишаюся, що наш з вами ефір «Правда про жіноче здоров'я» помітили майже на самому його старті. Вірю, що ми робимо важливу справу», — написала у Facebook ведуча програми Анастасія Багаліка.

Передача на «Громадському радіо» виходить кожної останньої неділі місяця об 11:00. Її створюють у партнерстві з Всеукраїнською жіночою єврейською організацією «Проект Кешер Україна».

«Я хочу, щоб жінки звільнилися від стереотипів про своє тіло і те, що з ним відбувається у різні періоди життя. Ці стереотипи заважають жити багатьом поколінням», – додає ведуча.

Фото: Arabian Business

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY