detector.media
20.09.2018 20:15
У ток-шоу «Право на владу» на «1+1» нова студія та формат
У ток-шоу «Право на владу» на «1+1» нова студія та формат
20 вересня о 22:30 на телеканалі «1+1» стартує новий сезон суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». Програма розширила формат і переїхала в нову студію.

Як повідомляє прес-служба телеканалу, перший випуск «Право на владу» проведуть Наталія Мосейчук та Сергій Іванов. Програма буде присвячена з'ясовуванню відносин між САП та НАБУ.

Як розповідає директор департаменту новин «1 + 1 медіа» Сергій Попов, у ток-шоу змінено підхід до формування головних учасників програми: в ній не буде чіткого поділу на політиків і експертів. Для цього і перебудували студію. Згідно задуму, буде 8 рівноцінних дійових осіб. «Якщо в тій чи іншій темі експерт виявиться компетентнішим за чиновника чи політика, то вибір ми зробимо саме на его користь», — каже Попов.

Також зміняться ролі ведучих. Наталія Мосейчук буде працювати з гостями в студії, а Сергій Іванов сконцентрується на факт-чекінгу висловлювань політиків. В цьому напрямку команда «Право на владу» співпрацює з порталом «Слово і діло». У прямому ефірі ведучий може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні», що буде свідчити про те, що обіцянки політика розходяться з його діями.

У новому сезоні ток-шоу очолила Наталія Мосейчук, а шеф-редактором став Максим Кречетов.

«Вірю, що оновлення формату, посилення редакторської групи і технологічні нововведення позитивно вплинуть на проект, а наші чиновники стануть менш голослівними та будуть серйозніше ставитися до своїх обіцянок», — коментує Наталія Мосейчук.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY