detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
20.09.2018 19:50
Нацрада буде в суді добиватися анулювання ліцензій каналів «Право TV» і «Соціальна країна»
Нацрада буде в суді добиватися анулювання ліцензій каналів «Право TV» і «Соціальна країна»
20 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила звертатися до суду щодо анулювання ліцензій телеканалів «Право TV» (ТОВ «ТРК Право ТВ») і «Соціальна країна» (ТОВ «ТРК Соціальна країна»), які не мовлять на супутнику.

Протягом двох років Нацрада оголошувала цим телеканалам попередження і призначала штрафи за відсутність мовлення. Оскільки телекомпанії так і не відновили мовлення та не усунули порушень, за які отримали попередні санкції, Нацрада вирішила звертатися до суду. Компанії не сплатили штрафів і не делегують своїх представників на засідання, Нацраді навіть не вдається проводити позапланові перевірки цих компаній, оскільки вони відсутні за адресою, вказаною в ліцензії.

За даними єдиного державного реєстру, власник і директор ТОВ «ТРК Соціальна країна» - Валентина Жежулова. Власники ТОВ «ТРК Право ТВ» - Лариса Ткач, Олександр Ушканов, Леонід Пограничний (він же директор).

Нагадаємо, що 6 вересня Нацрада вирішила звертатися до суду з позовом про анулювання ліцензії телеканалу ТВі (ТОВ «Інфо24») через відсутність супутникового мовлення. Тим часом ТВі готується до перезапуску на чолі з продюсером Дмитром Носиковим.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY