detector.media
20.09.2018 19:28
Приймають заявки на участь у виборах до Правління та Наглядової ради Української кіноакадемії
Приймають заявки на участь у виборах до Правління та Наглядової ради Української кіноакадемії
Подати свою кандидатуру до членства у Правлінні або Наглядовій раді кінематографісти зможуть з 19 вересня до 1 жовтня включно. Онлайн-голосування на сайті Української кіноакадемії відбудеться з 5 до 19 жовтня.

Як пише офіційний сайт Кіноакадемії, 18 вересня було прийнято Положення та умови проведення виборів Правління та членів Наглядової Ради. Подати кандидатуру можна на офіційному сайті Української кіноакадемії у розділі «Вибори».

12 членів Правління, як і змінні члени Наглядової ради (два із п’яти), обираються один раз на 2 роки.

Під час роботи попереднього складу Правління було проведено дві церемонії вручення нагород Національної кінопремії «Золота Дзиґа», серію майстер-класів та творчих зустрічей із українськими кінематографістами.

Нагадаємо, Правління є консультативно-дорадчим органом Української кіноакадемії та діє з метою підвищення ефективності її діяльності. Кандидатом на вибори до Правління може стати будь-який чинний член Кіноакадемії.

Наглядова Рада — це керівний орган Української кіноакадемії. Основними її завданнями є вирішення спірних питань та здійснення контролю роботи Правління та Виконавчого директора. Члени Наглядової Ради можуть не бути членами Кіноакадемії.

Зображення: УНІАН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY