detector.media
19.09.2018 15:03
Телеведуча проекту СТБ знялася в серіалі «Лікар Ковальчук» каналу «Україна»
Телеведуча проекту СТБ знялася в серіалі «Лікар Ковальчук» каналу «Україна»
Прем'єра другого сезону медичної драми запланована на 1 жовтня 2018 року.

Ведуча проекту «Цієї миті рік потому» на телеканалі СТБ, актриса Дар'я Трегубова знялася в другому сезоні україномовної медичної драми «Лікар Ковальчук» телеканалу «Україна» в ролі заступника головного лікаря приймального відділення з економічних питань Вікторії Кравець. Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Україна».

«Моя героїня – це, напевно, всесвітнє зло, всесвітнє зло другого сезону, – розповіла про свою роль Дар'я Трегубова. – Це найбільш негативний персонаж з усіх присутніх, вона вставляє палки в колеса всім добрим персонажам цього серіалу, вона досить корислива, щоправда, у неї, Вікторії Володимирівни, є на це підстави. Звичайно, як у кожного героя, у неї є мотив, за яким вона діє, але її методи абсолютно суперечать загальноприйнятим нормам моралі».

Прем'єру другого сезону заплановано на 1 жовтня 2018 року. У другому сезоні заплановано понад 40 епізодів. Кожна серія – це окрема історія з життя пацієнтів приймального відділення, в якому працюють головні герої.

Нагадаємо, що в квітні 2018 року стало відомо про те, що телеканал «Україна» працює над другим сезоном серіалу «Лікар Ковальчук».

Серіал знімають в Києві. Виробництвом картини на замовлення каналу «Україна» займається кінокомпанія «Panopticum».

Як повідомляв «Детектор медіа», прем’єра медичної драми власного виробництва «Лікар Ковальчук» - історії про талановиту та цілеспрямовану лікарку, яка, попри перепони та любовні перипетії, реформуватиме приймальне відділення міської лікарні - стартувала на телеканалі «Україна» 30 жовтня 2017 року. Це була перша багатосерійна вітчизняна україномовна мелодрама, яка вийшла в ефір у праймі.

Фото: прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY