detector.media
19.09.2018 11:15
Ivory films знімає для каналу «Україна» гостросюжетну мелодраму
Ivory films знімає для каналу «Україна» гостросюжетну мелодраму
В Києві стартували зйомки серіалу «Найкращий чоловік» режисера Сергія Толкушкіна.

Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

«Підібрано дуже хороший акторський ансамбль, впевнений – ці імена скоро спалахнуть зірками, буквально через деякий час вони будуть вже дуже популярні, – розповів у першій знімальний день режисер проекту. – Це не просто мелодрама, а гостросюжетна мелодрама. Отже, цікаво дивитися і чоловікам. Тут є і бійки, і навіть поножовщина...»

Також Сергій Толкушкін розповів, що у восьмисерійній мелодрамі буде чимало видовищних каскадерських сцен та навіть сцени з собаками.

Генеральний продюсер продакшн-компанії Ivory films Олег Рогожа зазначив, що наразі продакшн виробляє для телеканалу «Україна» велику кількість різних проектів, серед яких – чимало серіалів, тож робота над проектом «Найкращий чоловік» – далеко не перший досвід співпраці з каналом.

Сюжет восьмисерійної гостросюжетної мелодрами розгортатиметься навколо любовного трикутника: бізнесмена Гліба, його коханої Міли та закоханої в Гліба його асистентки Ніни. Сценаристи проекту - Марія Бек і Олена Бойко. У центральних ролях знімаються: Олексій Яровенко, Олена Шилова, Ксенія Мішина, Дмитро Тубольцев, Ірина Мак, Микола Боклан, Марія Хомутова, Павло Тупіков та інші.

Фото: канал «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY