detector.media
18.09.2018 21:00
«Страна.ua» заявила, що їхнього папараці намагалася завербувати СБУ
«Страна.ua» заявила, що їхнього папараці намагалася завербувати СБУ
Видання оприлюднило запис, на якому начебто співробітник Служби безпеки України погрожує В'ячеславу Селезньову.

Інтернет-газета «Страна.ua» опублікувала матеріал, у якому стверджує, що на двох співробітників видання чиниться тиск співробітниками СБУ. Одному з них, папараці В'ячеславу Селезньову, який був затриманий після купівлі чотирьох грамів марихуани, запропонували співпрацювати зі СБУ. Селезньов стверджує, що його примусово доставили до відділення поліції, не надали можливості зв’язатися з адвокатом, протримали всю ніч у відділку та відпустили лише після згоди співпраці.

Видання оприлюднило запис розмов фотографа з невідомим, який погрожував «неприємностями» матері Селезньова, якщо той відмовиться надавати інформацію про діяльність редакції «Страни.ua». Також повідомляється, що телефон Селезньова прослуховувався і за ним стежили.

«Детектор медіа» звернувся до керівниці прес-центру СБУ Олени Гітлянської із проханням прокоментувати публікацію інтернет-газети  «Страна.ua».

«Я вже сьогодні це коментувала єдиною фразую: «Тепер питання, що вони курять, відпало». Поки що я більше не можу нічого коментувати, тому що у мене немає оперативної інформації і я не можу вам говорити за всі розробки. Я висловила свою власну думку», - розповіла вона. 

Щоб отримати більш детальну інформацію, пані Гітлянська рекомендувала звернутися з офіційним запитом до СБУ.

«ДМ» звернеться до СБУ із запитом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY