detector.media
14.09.2018 18:05
В Одесі затримано інтернет-агітатора, який популяризував ОРДЛО – СБУ
В Одесі затримано інтернет-агітатора, який популяризував ОРДЛО – СБУ
Служба безпеки України повідомляє, що в Одесі виявлено чоловіка, який розповсюджував через соціальні мережі антиукраїнські матеріали

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Правоохоронці встановили, що мешканець обласного центру популяризував на персональних сторінках соцмереж терористичні організації "Л/ДНР". Також зловмисник розміщував сепаратистську агітацію для пропагування ідей щодо змін у незаконний спосіб адміністративно-територіального устрою  нашої держави», – йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що за місцем проживання чоловіка виявлено мобільні гаджети із матеріалами, «що підтверджують його протиправну діяльність».

СБУ повідомляє, що фігуранта прави затримано, йому оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ст. 110 Кримінального кодексу України та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, протягом серпня СБУ викрила в Одесі, Миколаївській, Херсонській та Житомирській областях вісім осіб, які нібито отримали завдання від російських кураторів активізувати антиукраїнську діяльність напередодні Дня Незалежності та сторіччя відновлення державності.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY