detector.media
14.09.2018 16:03
ГПУ арештувала статутний фонд видання Insider – Тамразов
ГПУ арештувала статутний фонд видання Insider – Тамразов
Генеральна прокуратура України наклала арешт на внесок 8 млн грн до статутного фонду ТОВ «Всеукраїнська медіа група» (видання Insider), власником якої є Олексій Тамразов

Про це Тамразов повідомив на своїй сторінці у Facebook. 

«Генпрокуратура наклала арешт на внесок 8 млн грн до статутного фонду ТОВ «Всеукраїнська медіа група» – видання Insider, – написав він. – Їм байдуже, що 8 млн грн., це не «живі» кошти, це статутний фонд який був фактично сформований на 3 млн грн починаючи з 2013 року та ці кошти були направлені на виплату зарплати журналістам».

Він зазначив, що політика видання від цього не зміниться.

Нагадаємо, бізнесмена Олексія Тамразова затримали 9 серпня за підозрою в спробі дати хабар у розмірі 200 тис. доларів прокурору Генеральної прокуратури Костянтину Кулику. Затриманий вважає, що його підставили.

Згодом Печерський районний суд Києва обрав Тамразову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою і встановив заставу в розмірі 3 млн грн.

13 серпня після внесення застави в розмірі 3 млн грн Тамразов вийшов із СІЗО.

21 серпня Генпрокуратра вдруге затримала Олексія Тамразова, тепер через підозру у причетності до злочинної схеми заволодіння скрапленим газом.

23 серпня адвокат повідомив, що ГПУ підготувала клопотання про арешт Тамразова із альтернативою внесення застави у 577 млн гривень. У суді підозрюваний заявив, що ані в нього, ані в його друзів таких грошей немає.

23 серпня Печерський районний суд Києва відпустив його під заставу у 20 мільйонів гривень.

28 серпня стало відомо, що він вніс заставу у розмірі 20 млн грн.

3 вересня адвокати Олексія Тамразова направили до Апеляційного суду Києва скаргу щодо запобіжного заходу у вигляді 20 млн грн застави.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY