detector.media
13.09.2018 18:16
На каналі «Україна» відбудеться прем'єра серіалу «У минулого в боргу!»
На каналі «Україна» відбудеться прем'єра серіалу «У минулого в боргу!»
16-серійна мелодрама «У минулого в боргу!» виробництва Filmstream вийде в ефір каналу «Україна» 17 вересня о 21:00.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

За сюжетом, 18-річна Вероніка вирушає у столицю вступати до музичного училища, де знайомиться з Вадимом. Після весілля з’ясовується, що хлопець використав її. Вероніка йде від нього, але незабаром дізнається про свою вагітність. Дівчина повертається в рідне місто, народжує дівчинку, а через два роки знову їде до столиці, щоб продовжити навчання і оформити розлучення. Однак там вона стає свідком убивства, на місці якого застає місцевого авторитета Князя. У себе в кишені дівчина знаходить плівку з фотографіями, які компроментують Князя.

Серіал охоплює 20 років життя героїв. Перші 8 серій, сюжет яких розгортається в 90-х роках, було знято в Кропивницькому, зокрема, у музично-драматичному театрі, філармонії та поштовому відділенні.

Авторка сценарію – Галина Сальгареллі, режисер-постановник – Мирослав Маліч, оператор-постановник – Василь Сікачинський, продюсер – Віталій Сіренко.

У ролях: Дмитро Сова, Ольга Гришина, Олена Шилова, Олександр Кобзар, Анастасія Цимбалару, Ольга Сумська, Кирило Дицевич, Ксенія Ніколаєва, Лариса Руснак, Михайло Гаврилов, Тамара Морозова, Ілля Алексеєв та інші.

Виробництвом серіалу на замовлення каналу «Україна» займалася компанія Filmstream. Зйомки проходили в Кропивницькому, Знам'янці, Києві та Київській області у 2018 році.

Як писав «Детектор медіа», у Києві тривають зйомки 16-серійної драми «Кримінальний журналіст» виробництва компанії Filmstream на замовлення каналу «Україна».

Нагадаємо,  9 вересня на каналі «Україна» стартував 4-серійний фільм «Доля обміну не підлягає» виробництва компанії Filmstream.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY