detector.media
13.09.2018 16:38
«1+1» запускає гумористичний проект «Жіночий квартал»
«1+1» запускає гумористичний проект «Жіночий квартал»
У жовтні на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра гумористичного проекту «Жіночий квартал» виробництва студії «Квартал 95»

Про це йдеться в релізі «1+1 медіа».

«Учасницями проекту стануть 14 найрозумніших і прекрасних дівчат, серед яких актриси, зірки "Ліги сміху" і "Голосу країни"», — розповіла учасниця проекту Олена Кравець.

Повідомляється, що проект складатиметься з танцювальних, вокальних номерів, гумористичних репризи та жарту.

«Нам хотілось би відійти від шаблону, що жіночий гумор — це тільки жарти про панчохи, помади, салони краси й бажання вийти заміж. Звичайно, про це ми теж будемо жартувати. Але є і багато інших тем, які хотілось би підняти», — зазначила учасниця проекту Анастасія Оруджова.

Серед учасниць нового гумористичного проекту — акторка «Вечірнього Кварталу» Олена Кравець, вокалістки «Голосу країни» на «1+1» Віра Кекелія, Марта Адамчук, Еліна Мбані і Лалі Ергемлідзе, актриса серіалу «Слуга народу» Ольга Жуковцова-Кияшко, зірки «Ліги сміху» Анастасія Оруджова, Тетяна Песик, Ірина Сопонару, Валерія Товстолес, Катерина Нікітіна й Олександра Машлятіна, акторка фільму «Я, ти, він, вона» і «Вечірнього Києва» Настя Коротка, а також актриса Молодого театру Анастасія Євтушенко.

На телеканалі «1+1» прем'єрний випуск заплановано на жовтень. Про дату старту канал поки що не повідомляє.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY