detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
13.09.2018 13:43
Прямий канал орендував студію, в якій раніше працював Шустер
Прямий канал орендував студію, в якій раніше працював Шустер
Прямий канал оредував павільйон для зйомок своїх ток-шоу в Києві на вулиці Північносирецькій, 1-3, де раніше знімалося політичне ток-шоу «Шустер Live».

Про це «Детектору медіа» повідомила генеральна директорка Прямого каналу Євгенія Захарова.

У новому приміщенні зніматимуться всі 14 нових ток-шоу каналу, про запуск яких раніше «Детектору медіа» розказав генеральний продюсер каналу Олексій Семенов. За словами пані Захарової, студія вміщує до 100 осіб.

Прямий канал орендував студійне приміщення в ТОВ «Новая студія». «Ми орендуємо павільйон, який знаходиться на вулиці Північносирецькій, 1-3. Ми писали запити до різних компаній. І та ціна, яку запропонували тут, підійшла нам найбільше. Тут зроблені нові декорації, орендуємо техніку, яка була всередині, докупили трошки свого обладнання і сьогодні вже пишемо перший запис», – розказала вона.

Раніше за адресою на вулиці Північносирецькій, 1-3 був розташований продакшн «Савік Шустер студія», який знімав політичне ток-шоу «Шустер Live». Також за цією адресою був зареєстрований телеканал Савіка Шустера 3s.tv.

За даними єдиного державного реєстру, власником ТОВ «Новая студія» є «Стуверко холдінгс лімітед» з Кіпру, а кінцевим бенефіціарним власником – Дмитро Полковський. Він же, за даними ЗМІ, у минулому був одним зі співзасновників «Савік Шустер студіо».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY