detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
12.09.2018 14:32
Журналістка Христина Бондаренко співпрацює з Анатолієм Гриценком
Журналістка Христина Бондаренко співпрацює з Анатолієм Гриценком
Журналістка, екс-генпродюсерка кримськотатарського телеканалу ATR Христина Бондаренко повідомила «Детектору медіа», що допомагає налагодити роботу прес-служби лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка

«Можу сказати, що я дійсно допомагаю налагодити роботу прес-служби (Анатолія Гриценка – ДМ). Все, що можу сказати», – сказала пані Бондаренко.

На запитання «Детектора медіа», чи продовжить вона співпрацювати з паном Гриценком під час виборчої кампанії, пані Бондаренко відповіла: «Не знаю. Станом на зараз я виконую таку функцію».

Зазначимо, що 12 вересня «Українська правда» з посиланням на джерела повідомила , що пані Бондаренко разом із нардепом Віктором Балогою та лідером «Європейської партії України» Миколою Катеринчуком допомагатиме пану Гриценку іти на вибори.

Нагадаємо, у березні 2015 року Христина Бондаренко звільниласая з 5-го каналу, де пропрацювала 10 років. Згодом вона стала журналісткою «Громадського телебачення», звідки пішла у червні 2016 року.

У липні 2016 року пані Бондаренко очолила прес-службу Міністерства аграрної політики та продовольства України.

У липні 2017 року вона стала генеральним продюсером кримськотатарсього телеканалу ATR. А у липні 2018 року повідомила про своє звільнення.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY