detector.media
11.09.2018 15:07
На Чернігівщині викрито адміністратора антиукраїнських пабліків у соцмережах – СБУ
На Чернігівщині викрито адміністратора антиукраїнських пабліків у соцмережах – СБУ
Співробітники Служби безпеки України (СБУ) викрили мешканця Прилуцького району Чернігівщини, який адміністрував антиукраїнські спільноти у соціальних мережах

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Оперативники спецслужби задокументували, що зловмисник розповсюджував матеріали, які містили заклики до зміни меж території України, повалення конституційного ладу та державної влади, пропагував діяльність терористичних організацій "Л/ДНР", поширював інформацію, що дискредитує Збройні Сили України», – йдеться в повідомленні.

Зазначено, що під час проведення обшуку за місцем проживання чоловіка виявлено комп’ютерну техніку та мобільні пристрої «із доказами здійснення антиукраїнської діяльності».

Дії чоловіка кваліфіковані за ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України.

За повідомленням СБУ, в рамках відкритого кримінального провадження проводиться перевірка стосовно зв’язків чоловіка з російськими спецслужбами та бойовиками ОРДЛО. Наразі вирішується питання про оголошення чоловіку підозри у скоєнні злочину.

Нагадаємо, протягом серпня СБУ викрила в Одесі, Миколаївській, Херсонській та Житомирській областях вісім осіб, які нібито отримали завдання від російських кураторів активізувати антиукраїнську діяльність напередодні Дня Незалежності та сторіччя відновлення державності.

Фото: прес-центр СБУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY