detector.media
10.09.2018 18:21
Канал ТЕТ оголосив дату старту 6 сезону ситкому «Одного разу під Полтавою»
Канал ТЕТ оголосив дату старту 6 сезону ситкому «Одного разу під Полтавою»
Наприкінці 5 сезону головні герої Яринка та Юрчик потрапили до газети, тож у сімейної пари тепер статус місцевих «селебріті», якому треба відповідати.

Шостий сезон проекту «Одного разу під Полтавою» стартує 17 вересня о 21:00. 

За сюжетом Яринка знову вдягне весільну сукню, тільки незрозуміло, чи то карнавал буде, чи вона зібралась на своє весілля. Поки автори тримають подію у таємниці. А Юрчик, не знаючи про такі наміри дружини, готує неочікуваний та дорогий подарунок до річниці. Кум навіть звинувачує його у божевіллі, адже за такі гроші хату можна купити.

Головними інтригами сезону залишаються синець під оком Яринки та її округлий животик, які можна побачити на оприлюднених фото зі зйомок проекту.

Повідомляється, що у ситкомі з'являться нові герої, один з них серйозно вплине на стосунки Віри та дільничного Сашка, а інший примусить понервувати діда Петра.

Нагадаємо, що ситком «Одного разу під Полтавою» виробництва «Студія Квартал 95» та ТОВ «Драйв Продакшн» виходить на каналі ТЕТ з жовтня 2014 року. Проект є спін-оффом скетчкому «Країна У»: герої виявились настільки вдалими, що стали персонажами окремого серіалу. 

Другий сезон ситкому вийшов у жовтні 2016 року. Четвертий та п'ятий сезони знімали влітку 2017 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY