detector.media
10.09.2018 17:55
11 вересня – форум РПР «Повна мобілізація: спільний план дій»
11 вересня – форум РПР «Повна мобілізація: спільний план дій»
11 вересня об 11:00 Реанімаційний Пакет Реформ проводить форум «Повна мобілізація: спільний план дій».

Наступного року в Україні відбудуться і президентські, і парламентські вибори, а отже, інформаційний простір, імовірно, наповниться політичними гаслами та популістичними обіцянками. Щоб вкрай важливі реформаторські зміни не загубилися в потоці передвиборчих кампаній, необхідно вже зараз зафіксувати ключові пріоритети на найближчий рік та об’єднатися заради їх виконання.

Для цього Реанімаційний Пакет Реформ збирає на одній платформі керівництво Верховної Ради та Кабінету міністрів України, представників громадськості та бізнесу, а також міжнародних партнерів та журналістів. Під час форуму учасники визначать спільний план дій для громадськості, уряду, парламенту та бізнесу на наступний рік роботи Верховної Ради, а також обговорять шляхи його реалізації.

Спікери:

Модератор: Ірина Соломко, керівник відділу комунікацій Реанімаційного Пакету Реформ

Для участі в форумі необхідно зареєструватися за посиланням

У зв’язку з участю в форумі вищих посадових осіб, під час реєстрації будуть додаткові заходи безпеки. Тому з собою необхідно мати документ, що посвідчує особу, а також рекомендуємо прийти завчасно. Реєстрація на місці розпочнеться з 10:00. Місце проведення повідомимо до 7 вересня 16:00.

Всі охочі зможуть дивитися трансляцію заходу наживо на сторінці РПР у Facebook

Додаткова інформація за телефоном: 096 1197337

Ця подія стала можливою завдяки фінансовій підтримці Швеції

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY