detector.media
10.09.2018 16:16
На Донбасі система блокування мовлення глушить роспропаганду в 180 населених пунктах – Геращенко
На Донбасі система блокування мовлення глушить роспропаганду в 180 населених пунктах – Геращенко
Система блокування пропагандистського мовлення «Серпанок» покриває 180 населених пунктів поблизу лінії розмежування на Донбасі

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook представник України в гуманітарній підгрупі щодо врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко.

Вона написала, що через те, що бойовики ОРДО «посилили» телевежу новими передавачами, у мережах прифронтових населених пунктів були присутні майже 20 російських телеканалів.

«Завдяки останнім напрацюванням наших військових і волонтерів зявилася система "Серпанок", яка блокує ці (російські –ДМ) телеканали: на екрані мерзенні морди пропагандистів зявляються в рапіді, слів не розібрати, краса. "Серпанок" вже покриває 180 населених пунктів поблизу лінії зіткнення», – написала вона.

Крім того, за словами пані Геращенко, знайдено спосіб блокувати й FM-станції.

«Фани і користувачі помиєчних російських і "рєспублєканських" ТБ і радіо залишаться без цієї отрути. Краще пізніше, ніж ніколи.... Й це дуже важливий крок в умовах інформаційної війни», – написала вона.

Нагадаємо, у квітні 2018 року у зоні ООС на сході України розпочала роботу система протидії російській інформаційній агресії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY