detector.media
07.09.2018 17:50
Олег Сенцов відмовився від госпіталізації – Москалькова
Олег Сенцов відмовився від госпіталізації –  Москалькова
Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова повідомила, що отримала відповідь від російського омбудсмена Тетяни Москалькової, яка повідомила про стан українського режисера Олега Сенцова

Про це уповноважена написала на своїй сторінці у Facebook.

У листі Москалькова повідомляє, що «дифіциту маси тіла Сенцова О.Г. та погіршення стану його здоров’я не спостерігається», що «він продовжує отримувати інфузійну терапію, яка включає в себе парентеральне годування, а також приймає поживну суміш».

Також російський омбудсмен пише, що від запропонованої госпіталізації Сенцов відмовився.

«Шкода, що знову не отримала детальної інформації щодо стану здоровя Олега Сенцова та інших політвязнів з відповідними підтверджуючими документами», – прокоментувала відповідь Денісова.

Нагадаємо, українського режисера Олега Сенцова Північно-Кавказький окружний військовий суд у Ростові-на-Дону засудив до 20 років колонії суворого режиму за звинуваченням у підготовці теракту.

Зараз його утримують в колонії «Білий ведмідь» за полярним колом в Ямало-Ненецькому автономному окрузі РФ. Сенцов оголосив голодування з вимогою до російської влади звільнити усіх українських політв’язнів. Станом на 7 вересня Олег Сенцов голодує 117 день.

Нещодавно Європейський Союз знову закликав Російську Федерацію негайно звільнити Олега Сенцова.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY