detector.media
07.09.2018 12:28
Дмитро Фіонік редагуватиме на «Забороні» великі та мультимедійні історії
Дмитро Фіонік редагуватиме на «Забороні» великі та мультимедійні історії
Дмитро Фіонік, екс-редактор відділу «Велика тема» журналу «Фокус», з 10 вересня редагуватиме у виданні «Заборона» великі та мультимедійні історії.

Про це у Facebook зробила пост головна редакторка «Заборони» Катерина Сергацкова.

«З понеділка до нас приходить редактор великих і мультимедійних історій Дмитро Фіонік, один з найкращих редакторів, яких я будь-коли зустрічала. Надзвичайно чутливий до тем і текстів», – написала Сергацкова.

У розмові з «Детектором медіа» Дмитро Фіонік зауважив, що він давно прагне знайти журналістську команду, в якій би розуміли цінність великих текстів – репортажів, нарисів.

«На мою думку, в Україні немає школи репортажу. Говорити про те, що я прагну таку школу створити – це було б з мого боку дещо пафосно. Тому поки я кажу про те, що прагну знайти однодумців, людей, з якими я би міг говорити однією мовою», – прокоментував Фіонік для ДМ.

Пан Фіонік працював у виданнях «Бізнес», «Контракти», «Ліга». З 2012 року – у журналі «Фокус», де був спочатку редактором відділу економіки, а потім очолював відділ «Велика тема».

«Заборона» – мультимедійний проект Катерини Сергацкової, який стартував у лютому 2018 року.  Видання позиціонує себе як медіа-проект, створений українськими журналістами у відповідь на появу консервативних тенденцій і поляризації суспільства. «Наша мета – розвиток сторітеллінга, глибокого, дослідницького підходу до тем, slow-journalism», – ідеться в редакційному тексті.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY