detector.media
06.09.2018 20:56
New York Times опублікувала анонімну колонку працівника Білого дому
New York Times опублікувала анонімну колонку працівника Білого дому
Газета каже, що автором тексту є високопосадовець у адміністрації Трампа, але було вирішено не розголошувати його ім’я.

У колонці йдеться про те, що у адміністрації президента США Дональда Трампа є «багато високопосадовців, які старанно працюють, щоб не дати йому втілити частини програми та його найгірші ідеї».

За словами аноніма, ці працівники не є «лівими», вони лише хочуть бачити Америку безпечною і процвітаючою. А президент, на його думку, діє таким чином, що завдає шкоди «здоров’ю республіки».

«Транслюючи дешевий лозунг про те, що «преса є ворогом народу», Трамп є антинародним та антидемократичним», — каже автор колонки.

Він пише, що працівники адміністрації намагаються вести подвійну політику, схиляючи Трампа до правильних рішень. Прикладом може бути закордонна політика. Президент США, начебто, є прихильником авторитарних режимів, як у Росії чи Північній Кореї. У колонці зазначається, що Трамп неохоче «виганяв російських шпигунів як покарання за отруєння колишнього російського шпигуна [Скрипаля] у Великобританії».

«Це може бути слабкою розрадою у цю еру хаосу, але американці мають знати, що «в кімнаті є дорослі». Ми повністю усвідомлюємо, що відбувається. І ми будемо робити те, що є правильним, навіть коли Дональд Трамп цього не робитиме», — йдеться у колонці.

Нагадаємо, нещодавно у США понад 330 газет вийшли зі статтями на захист свободи преси — у відповідь на заяви президента Дональда Трампа про «фальшиві новини» та про те, що журналісти є «ворогами» американського народу.

Зображення: whitehouse.gov

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY