detector.media
06.09.2018 18:49
У Слов’янську журналісти зняли серіал про місцеві пам’ятки архітектури
У Слов’янську журналісти зняли серіал про місцеві пам’ятки архітектури
Серіал «Слов'янськ. Легенди» випускає сайт 6262.com. Першу серію оприлюднять 8 вересня.

12 випусків розкажуть про життя міста початку ХХ століття. В основу серіалу лягла історія про залізничну гілку, яка проходила через центр міста 100 років тому. По шляху її проходження будувалися будинки і заводи.

У різних серіях показуватимуть історії будівель кінця XIX — початку XX століття, які збереглися в Слов'янську до сих пір. Це 29 пам'яток архітектури місцевого значення.

Ідея серіалу у знімальної команди з'явилася ще півроку тому.

«Робота над проектом велася кілька місяців, постійно вносилася додаткова інформація. Зйомки проводилися в межах Слов'янська, проте навряд чи хтось із місцевих жителів бував у цих місцях. На жаль, історична спадщина в місті практично знищена і, можливо, деякі об'єкти потрапили в об'єктив камер востаннє»,  — пишуть у прес-релізі.

Прем'єра серіалу відбудеться 8 вересня в Слов’янську під час святкування Дня міста. На «Живий вулиці» Шевченко з 11:00 буде діяти локація, де покажуть першу серію. Тут глядачі також зможуть поспілкуватися з командою творців стрічки.

В інтернеті першу серію оприлюднять того ж дня на сайті 6262.com.ua.

Раніше «Детектор медіа» писав про серіал «Чаклунки», який з 18 вересня показуватимуть на «Новому каналі». За сюжетом, звичайні дівчата випадково отримують магічні здібності, на які зазіхали потужні чаклуни.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY