detector.media
06.09.2018 13:19
«Україна» покаже прем'єру серіалу «Доля обміну не підлягає»
«Україна» покаже прем'єру серіалу «Доля обміну не підлягає»
Прем'єра 4-серійного фільму «Доля обміну не підлягає» виробництва компанії Filmstream відбудеться на каналі «Україна» 9 вересня о 18:00.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

За сюжетом серіалу, юна Наталя, яка завагітніла після зґвалтування, хоче залишити новонароджену доньку в пологовому будинку, бо в неї немає грошей, щоб її ростити. Але, познайомившись з сусідкою по палаті, – матір'ю сестер-двійнят і дружиною забезпеченого бізнесмена, Наталя вирішує перехитрити долю і міняє свою доньку місцями з однією з двійнят Анни і Бориса. Дівчинка потрапляє до будинку маляти, звідки її незабаром забирає та удочеряє Лана – подруга сім'ї Бориса. Дівчата виростають, закінчують школу, вступають в інститути. «Двійнята» Галя і Аля стають подругами з Лізою. Але доля готує для них усіх несподівані випробування.

Автор сценарію – Катерина Андерсон. Режисер-постановник – Олексій Гусєв. Оператор-постановник – Антон Ткаченко.

У ролях: Тамара Антропова, Юлія Такшина, Клавдія Дрозд, Юлія Амелькіна, Тетяна Чердинцева, Ольга Олексій і Віталій Кудрявцев.

Виробництвом картини на замовлення каналу «Україна» займалася компанія Filmstream.

Зйомки проходили в Києві і Київській області в 2018 році.

Як писав «Детектор медіа», у Києві тривають зйомки 16-серійної драми «Кримінальний журналіст» виробництва компанії Filmstream на замовлення каналу «Україна».

Нагадаємо, 26 серпня в ефірі телеканалу «Україна» відбулася прем'єра 4-серійної картини «Дім Надії» виробництва компанії «Art forms production». 27 серпня вийшли перші епізоди 8-серійної картини «Затемнення» виробництва «Української продакшн студії» на замовлення каналу. 3 вересня відбулася прем'єру серіалу «Обман».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY