detector.media
05.09.2018 20:37
Вийшла друком нова книжка радіожурналіста Ігоря Померанцева
Вийшла друком нова книжка радіожурналіста Ігоря Померанцева
У видавництві Meridian Czernowitz вийшла нова книжка письменника та радіожурналіста Ігоря Померанцева «Вы меня слышите?».

У видавництві повідомили, що до неї увійшли вибрані репортажі, коментарі, переклади, радіоесе та розповіді, що звучали в ефірі й/або були опубліковані в блозі автора.

Художнє оформлення видання здійснила Лідія Стародубцева.

Перша презентація книжки відбудеться під час фестивалю Meridian Czernowitz у Чернівцях 7 вересня.

Ігор Померанцев народився 1948 року в Саратові. Виріс і навчався у Чернівцях. Працював сільським учителем в Карпатах і ​​технічним перекладачем у Києві. В 1978 році емігрував із СРСР і того ж року вперше вийшов у ефір («Радіо Свобода», українська та російська редакції). Біля семи років працював на Бі-бі-сі (Російська служба, 1980-1987).

Останні тридцять із лишком років – співробітник «Радіо Свобода» (Лондон, Мюнхен, Прага). Редактор радіожурналу «Поверх барьеров» та авторських передач «Красное сухое», «Мои любимые пластинки» та ін. Його радіоп’єси звучали на хвилях Бі-бі-сі, France Culture і «Радіо Свобода».

Проза, вірші та есе пана Померанцева перекладені українською, англійською, німецькою, польською, чеською та іншими мовами.

Нагадаємо, «Видавництво Старого Лева» у вересні видасть книжку журналістки  24 каналу Уляни Скицької про видатних українців «#НАШІ на карті світу».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY