detector.media
05.09.2018 18:05
Одеська кіностудія розморозила проект «Пам’ять Сонця»
Одеська кіностудія розморозила проект «Пам’ять Сонця»
Зйомки повнометражного художнього фільму «Пам’ять Сонця» заплановано на квітень 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба Одеської кіностудії.

Нагадаємо, у 2016 році проект фільму «Пам’ять сонця» переміг у Дев'ятому пітчингу Держкіно, але проект було заморожено.

3 серпня комісія Держкіно схвалила вдосконалений сценарій і нову знімальну групу фільму.

Одеська кіностудія планує розпочати підготовчий період у листопаді цього року. Початок зйомок фільму заплановано на квітень 2019 року. 

Пригодницький фільм «Пам’ять сонця» розповідає про події кінця ХVIII сторіччя – Османська Порта та Задунайська Січ ведуть боротьбу з Росією за Північне Причорномор’я. Тримається остання фортеця – Хаджибей. Козаки-Задунайці посилають козака Андрія до турецького коменданта фортеці Ахмет-паші з листом, в якому таємне повідомлення надзвичайної ваги, що стосується війни. Ахмет-паша має великий вплив на султана, тож він мусить відправити цей лист морем у Стамбул – особисто султану. Але Хаджибей взято, поранений Ахмет-паша у темниці.

Режисером стрічки став Костянтин Коновалов, автором сценарію – Євгеній Тимошенко, оператором - Володимир Гуєвський, художником-постановником - Віктор Бучковский, композитором і  музичним продюсером - Сергій Могилевський

Раніше голова правління Одеської кіностудії Андрій Осипов розповідав «Детектору медіа», що зйомки стрічки заплановано на цей рік, а до команди проекту долучилися грузинський режисер Заза Урушадзе, кіномитець з Лос-Анджелеса Мирза Давітая та інші. 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY