detector.media
04.09.2018 11:12
На нове політичне ток-шоу BBC не запросили жодного чоловіка
На нове політичне ток-шоу BBC не запросили жодного чоловіка
3 вересня на телеканалі BBC стартувало політичне ток-шоу Politics Live. Повністю жіночий склад програми викликав обговорення у соцмережах.

Про це повідомляє Evening Standard.

Деякі користувачі раділи тому, що нарешті на телебаченні можна побачити політичне шоу, у якому беруть участь лише жінки, інших обурило те, що до серйозної дискусії не запросили жодного чоловіка.

Учасницями першого випуску ток-шоу були: ведуча Джо Кобурн, гості-депутатки Емілі Торнберрі та Ембер Радд, а також політична редакторка BBC Лора Кюнссберг, політична редакторка The Guardian Анушка Астаната редакторка The Daily Telegraph Камілла Томіні.

У соцмережах назвали вибір учасниць або хитрим трюком, або занадто політкоректним рішенням.

Редактор ток-шоу Боб Берлі відповів на критику у соцмережах: «Ми шукали відомі прізвища у політиці та політичній журналістиці й найкращими з них виявилися жінки».

Водночас, як повідомляє видання, багато користувачів соцмереж почали іронізувати над парадоксальною ситуацією, яка склалася. Адже чоловіки почали захищати гендерно збалансоване представництво учасників дискусій – за що жінки так довго боролись, а чоловіки вважали надуманою проблемою.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY