detector.media
01.09.2018 13:25
Гордон назвав «112 Україна» каналом Медведчука та висловив своє негативне ставлення до політика (ВІДЕО)
Гордон назвав «112 Україна» каналом Медведчука та висловив своє негативне ставлення до політика (ВІДЕО)
Ведучі в студії «112 Україна» не заперечили, що канал належить Медведчуку.

Журналіст Дмитро Гордон у прямому ефірі каналу «112 Україна» в програмі «Вечірній прайм» розповів про своє ставлення до політика Віктора Медведчука, якого назвав власником цього каналу.  

«Нещодавно я дізнався, що хазяїном каналу "112 Україна" став Віктор Медведчук, а до цього, мені кажуть, був чи Захарченко, чи Курченко», – розповів Дмитро Гордон.

Гордон сказав, що ототожнює прізвище Медведчука с «русским миром» і вважає його представником Путіна в Україні. «Для мене політична діяльність і погляди цієї людини неприйнятні. Це не проукраїнські, а проросійські погляди. І я говорю про це відкрито на каналі Віктора Медведчука, розуміючи, що завтра мене можуть сюди більше не запросити», – сказав він.

Також він озвучив свої враження від нещодавнього інтерв’ю Павла Кужеєва з Віктором Медведчуком на каналі «112 Україна», назвавши роботу ведучого «достойною звання героя України», а саме інтерв’ю гнітючим.

«Я обурений позицією Віктора Медведчука, вважаю, що він дуже поспішив, вийшовши на інтерв’ю з Павлом Кужеєвим. Йому не треба виходити на такі публічні інтерв’ю. Він дуже помилився, коли ввійшов до партії "За життя" Вадима Рабиновича, і тепер всім зрозуміло, що Рабинович – проект Медведчука» - додав він.

Після чого запросив Медведчука на інтерв’ю і пообіцяв, що воно буде для політика некомфортним.

Нагадаємо, у червні 2018 року на каналі «112 Україна» змінився головний продюсер і українські медіа-експерти відтоді помітили зміщення акцентів у редакційній політиці, зокрема різке збільшення цитування українського політика, наближеного до Кремля, Віктора Медведчука.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY