detector.media
31.08.2018 11:20
Виконавчим директором ГО «Громадське радіо» став Кирило Лукеренко, а головредом – Тетяна Трощинська
Виконавчим директором ГО «Громадське радіо» став Кирило Лукеренко, а головредом – Тетяна Трощинська
30 серпня члени громадської організації «Громадське радіо» таємним голосуванням обрали виконавчим директором ГО Кирила Лукеренка, який досьогодні був головним редактором «Громадського радіо». Виконання обов’язків головреда покладено на Тетяну Трощинську.

Про це повідомляється на сайті «Громадського радіо».

Кирило Лукеренко навчався у Національному університеті ім. Т.Г.Шевченка та в університеті Південної Кароліни (США).

Проходив практику на «Радіо Свобода» у Празі та на «Голосі Америки» у Вашингтоні. Був власним кореспондентом газет ВВ в Лондоні та «День» в Будапешті, висвітлював події в Україні, Білорусі та Молдові для інформаційної агенції Deutsche Presse-Agentur. Автор документальних серіалів «Забута державність» (1993) і «Таємниці України» (2006).

Працював продюсером і спецкореспондентом української служби BBC у Лондоні та Києві, шеф-редактором служби новин «Нового каналу», редактором випуску «Подробностей» на «Інтері». Вів програму «Агенти впливу» на телеканалі НТН. Кілька місяців був редактором програми на каналі ТВі (до зміни власника 2013 року). З літа 2013 року — головний редактор «Громадського радіо».

Тетяна Трощинська навчалася у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка. Вела новини та програми на «Українському радіо», а згодом –на базі телерадіокорпорації ВВС у Великобританії.

Сім років була заступником головного редактора ТСН на телеканалі «1+1»», запускала телеканал «Бізнес». З 2014 року працює на «Громадському радіо».

Нагадаємо, конкурс на посаду виконавчого директора громадської організації «Громадське радіо» було оголошеноу липні 2018 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY